Leica Sprinter 50

LG-SPRINTER50

 • digitalni nivelir 
 • natančnost ± 2 mm / km
 • merilni doseg: 100 m
 • povečava: 24 x

Več podatkov

675,09 € z DDV

-7%

725,90 € z DDV

Na zalogi je 10 Izdelkov

 • Brezplačna dostava po Sloveniji

  Za vsa naročila v vrednosti nad 400.00 EUR vam blago pošljemo brezplačno.

 • Brezplačna tehnična podpora

  Izpolnite obrazec za tehnično podporo in naši strokovnjaki vam bodo brezplačno pomagali.

Opis

Funkcije:

 • Višina late in razdalja
 • Čitanje obrnjene late (lata na strop)

Zanesljiv 

Dvignite vašo produktivnost in se izognite najpogostejšim napakam pri odčitavanju late in preračunavanju višinskih razlik. Leica Sprinter je zanesljiv in natančen digitalni nivelir. Pustite, da neutrudljivo in brezkompromisno elektronsko oko dela namesto vas. Pri merjenju na lato s črtno kodo, Leica Sprinter na zaslonu samodejno izpiše odčitek late in oddaljenost do late ter izračuna višino ali višinsko razliko. Popolnoma brez napak. S pomočjo digitalnega nivelirja Leica Sprinter bodo tudi najzahtevnejša nivelirska dela opravljena hitro in brez problemov.

Enostaven za uporabo

Delo z Leica Sprinterjem je vsaj tako preprosto kot z običajnim optičnim nivelirjem. Navizirajte lato, nastavite fokus in sprožite meritev s pritiskom na eno samo tipko. Rezultati meritev se izpišejo na zaslonu v vsega 3 sekundah. Hkrati Sprinter oceni tudi razdaljo do late ter preračuna višinsko razliko. Dela s Sprinterjem se boste naučili izredno hitro. Tudi če nimate posebnih izkušenj. 

Večja produktivnost

Enako nalogo opravite z digitalnim nivelirjem enkrat hitreje kot s klasičnim nivelirjem. S tem povečate vašo produktivnost. Odpade tratenje dragocenega časa in materiala. In vse to vam je na voljo po zelo dostopni ceni.

Prednosti digitalnega nivelrija

Poglavitne prednosti kvalitetnega elektronskega nivelirja pred optičnim so vsekakor natančne in vedno pravilne meritve in izračuni (odčitki late, izračuni višin in višinskih razlik), ni več napak operaterja pri prepisovanju rezultatov.

Napačne meritve niso mogoče

Leica Sprinter je zasnovan tako, da lahko z njim delajo tudi manj vešči uporabniki. Vanj so vgrajene funkcije, ki preprečujejo napačno uporabo. Vgrajen senzor nagiba preprečuje, da bi merili, kadar se nivelir nahaja izven delovnega območja kompenzatorja. Tako ste lahko vedno 100% prepričani, da merite brez napak.

Nivelmanska lata 

Nivelmanska lata ima ne eni strani kodno razdelbo za elektronsko čitanje, na drugi strani pa klasično centimetrsko razdelbo za optično čitanje, tako da jo lahko uporabite tudi z drugimi (optičnimi) nivelirji Leica.

Tehnični podatki

Povečava daljnogleda 24×
Merilni doseg 2 - 100 m, elektronsko
Natančnost (std. pogrešek pri 1 km dvojnega nivelmana) 2.0 mm
Natančnost (std. pogrešek pri enkratni meritvi na 30 m) 0.6 mm, elektronsko 1.2 mm, optično
Navoj za pritrditev 5/8"
Odpornost na prah in vodo IP55
Baterije 4 x alkalne baterije tipa AA
Teža 2,5 kg
Garancijska doba 1 leto

Pribor

Komplet vsebuje

Komplet vsebuje:

 • instrument,
 • alkalne baterije 4 x AA,
 • transportni kovček,
 • navodila za uporabo.

Povezave

Več

Leica Sprinter Brochure

Originalna brošura Leica Sprinter

Več (1.4M)