O nas

Spletna trgovina "izmerim. si"

"izmerim.si" je vaš prvi naslov za merilno opremo! Zavedamo se, da je danes ponudnikov najrazličnejše merilne opreme za gradbenike in obrtnike več kot dovolj. Vendar pa lahko le na redkih naslovih dobite popolno storitev - od svetovanja pri izbiri optimalne opreme, nakupa, tehnične podpore in servisa. 

Smo specialisti na svojem področju. Naša ekipa vključuje geodete, gradbenike, strojnike, mehatronike in elektronike. Zato razumemo vaše potrebe in smo zmožni najti optimalno merilno opremo za vsako vašo aplikacijo.

  • Zanesljivi dobavitelji
  • Kakovostni proizvodi z dolgimi garancijskimi roki
  • Najboljša tehnična podpora
  • Certificiran servisni center
  • 20+ let tradicije

Podatki o podjetju

Geoservis, d.o.o.
Naslov: Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana
e-pošta: prodaja@izmerim.si
ID DDV: SI61771945
Matična številka: 5742994

Naša ponudba


Tako veliko več kot samo rumen kovček!

Pri nas lahko kupite merilno opremo priznanih blagovnih znamk - švicarske Leice Geosystems ter nemškega geo-Fennela. V naši ponudbi so vam na voljo ročni laserski razdaljemeri, optični, digitalni in laserski nivelirji, točkovni in črtni laserji, sistemi za vodenje gradbenih in kmetijskih strojev, teodoliti in tahimetri, merska kolesa, merilniki okoljskih količin, cevni laserji, detektorji podzemnih vodov in inštalacij...

Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu

Naši sodelavci imajo vsa potrebna znanja in kompetence, da vam lahko korektno svetujejo tako pri izbiri primerne opreme kot pri uporabi v vaši aplikaciji. Kadar koli se lahko obrnete na nas z vašim vprašanjem, saj je tudi za nas pomembno, da svoje instrumente obvladate in ste z njimi uspešni!

Navdušen sem nad ostrino in natančnostjo projeciranja laserskih črt mojega "fennela". Moje stranke so navdušene nad izvedbo vodovoda, ogrevanja in prezračevanja, saj tudi tem stvarem, ki so navadno skrite v steni, posvečam vso pozornost. Kako zelo drugače izgledajo vzporedno speljane cevi...

Matej Orešnik

Ne predstavljam si, da bi moral en sam izkop za kanalizacijo narediti brez Rugbyja. Čas, ki ga privarčujemo, manj materiala za odvoz, pa tudi manj materiala za izvedbo posteljice, so razlogi, zakaj smo lahko bolj konkurenčni. In zaupam ga lahko vsakemu delavcu. Ker je tako enostaven, pa tudi - roko na srce - ker je tako robusten.

Aleš Krapič